ridasjarven paihdehuolto katkaisu

Vapaa-aika

Toverikunta

Päihdehoitokeskuksen asiakkaat muodostavat toverikunnan, jonka jäseneksi tulet välittömästi hoitoon tullessasi. Toverikunnan tehtävänä on järjestää asiakkaille vapaa-ajan toimintaa pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin.

Toverikunta valitsee keskuudestaan hallituksen, joka kokoontuu maanantaina klo 12.45. Kaikki asiakkaat voivat vaikuttaa toverikunnan toimintaan osallistumalla yleiskokouksiin maanantai iltaisin kahviossa, klo 15.45.

Toverikunta voi omalta osaltaan, kulloisenkin rahatilanteen sen salliessa, osallistua laitoksen ulkopuolelle tehtävien matkojen ja pääsymaksujen (elokuvat, teatteri, urheilukilpailut jne.) kustannuksiin.

Kanttiini

Toverikunta ylläpitää kanttiinia, jonka aukioloajat voit tarkistaa myyntipisteen ovesta. Siellä myydään samantapaisia tuotteita kuin pienissä kioskeissa. Maksuvälineenä kanttiinissa käy vain käteinen raha.

Liikunta

Päihdekuntoutuksen aikana voi vapaa-ajalla käydä lenkkeilemässä merkityillä reiteillä. Kesäaikaan alueella on mahdollista pelata lentopalloa, jalkapalloa ja minigolfia. Laitoksessa on sisätiloissa tapahtuvaa kuntoilua ajatellen käytössä uima-allas, kuntosali ja koulujen toiminta-aikana laitokselle on varattu kaksi liikuntasalivuoroa/viikko läheiseltä koululta.